Nečekejte na vhodný model, pořiďte si krejčovskou pannu

Nejen švadlena či krejčí využijí krejčovskou pannu. V současné době je mnoho maminek, které se na rodičovské dovolené vydaly cestou přivýdělku formou šití oblečení. Nemusí být vyučené v oboru, stačí, jim šikovnost a nápady.

Ani maminky se však při šití oblečení neobejdou bez zkoušení. Vyzkoušet na někom rozešitý model je zkrátka nutnost. Ne vždy je však vhodný model po ruce. Přesně z tohoto důvodu je dobré vlastnit krejčovskou pannu.nitě

Podívejte se k nám, naleznete u nás velký výběr krejčovských figurín vhodných pro zkoušení vašich oděvů https://www.prima-obchod.cz/produkty/textilni-galanterie/krejcovske-potreby/krejcovske-panny. Máme pro vás připraveny figuríny v konkrétních velikostech, ale i figuríny, které několik velikostí kombinují a lze je různě nastavit.

· Krejčovská panna velikost dětská 110 -122
· Krejčovská panna velikost dětská 140 – 152
· Krejčovská panna velikost pánská 48 – 50
· Krejčovská panna 36 – 38
· Krejčovská panna velikost 46
· Krejčovská panna velikost 38
· Krejčovská panna nastavitelná v oblasti prsou, boků i pasu

Šijte kdykoli, figurínu máte po ruce vždy

Všechny krejčovské panny jsou vyrobeny z kvalitního a velmi odolného materiálu, nemusíte se tedy bát, že by je například nějak poškodil použitý špendlík. Pohodlně na nich vyzkoušíte, co potřebujete a vždy budete mít jistotu, že vámi šité oblečení bude odpovídat požadavkům zákaznic.nitky

Pořízení této figuríny se vám vyplatí, podstatně vám ulehčí práci a ušetří mnoho času. Nebudete omezeni čekáním na osobu, která by si mohla oblečení vyzkoušet. Díky krejčovské panně budete mít možnost vyzkoušet oblečení vždy po ruce. Šít tak můžete kdykoli se vám zlíbí, třeba i v noci.

Prohlédněte si celou nabídku pohodlně online, určitě si vyberete. Pokud však šijete pro rozmanitou skupinu zákaznic, ideální pro vás bude nastavitelná krejčovská panna.